MATIS

MATIS is een prestigieus Frans merk dat zichzelf telkens opnieuw uitvindt. In het onderzoekscentrum ontdekt men met grote regelmaat actieve, innoverende bestanddelen met ongekende resultaten. Alle productlijnen zijn uitermate zacht en weldadig voor de huid. MATIS test haar producten niet op dieren en zelfs de meest gevoelige huid kan tegen de met zorg geselecteerde ingrediënten. Qua allergische reacties scoort MATIS dan ook zeer laag.

Omdat iedere vrouw en man uniek is, zorgt MATIS voor een persoonlijk antwoord. Een antwoord dat begint in de schoonheidssalon en dat verder gaat met de producten voor thuisgebruik. MATIS luistert naar vrouwen en mannen en beantwoordt hun behoeften. Dit is de reden waarom het merk 13 productlijnen voor het gezicht en lichaam heeft ontwikkeld.

Elke productlijn biedt een effectief en doelgericht antwoord dat perfect is afgestemd op elke vrouw en elke man, voor elke leeftijd en voor elke specifieke behoefte. (Of het nu gaat om de overgevoelige huid, de onzuivere huid, de vermoeide huid of de huid die beschadigd is als gevolg van overmatige zonbestraling.)

Om de behandeling een waar moment van welzijn te maken, combineert MATIS high-performance formules met fijne texturen en subtiele geuren.

De perfecte mix van effectiviteit en plezier: de specifieke troef van MATIS!

Beautysalon Rozemarijn biedt u de best passende behandeling aan met de producten van MATIS.

Delicate

Delicate

Delicate

RÉPONSE DELICATE biedt complete verzorging van de gevoelige en overgevoelige huid. De kalmerende ingrediënten bieden een snelle kalmerende werking en na verloop van tijd verminderen ze de gevoeligheid van de huid.

Yeux

Yeux

RÉPONSE YEUX is een innovatieve huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor het oogcontourgebied. Deze lijn heeft een uitzonderlijke huid tolerantie en kan zelfs gebruikt worden voor de meest gevoelige huid rondom de ogen.

Vitalité

Vitalité

RÉPONSE VITALITÉ heeft een compleet revitaliserende werking op de huid, via het vitamine complex A, C en E. Dit wordt gezien als “voedsel voor de huid”. Het geeft de overwerkte en vermoeide huid haar glans, energie en vitaliteit terug.
reponse corrective

Corrective

Corrective

RÉPONSE CORRECTIVE is een Matis creatie die een nieuwe generatie van actieve ingrediënten samenbrengt. Het biedt een complete aanpak tegen expressielijntjes met een drievoudige werking: ontspannen, opvullen en herstructureren.
Purete

Purete

Purete

RÉPONSE PURETÉ voldoet aan alle behoeften van de gecombineerde en vette huid. Deze lijn zorgt voor een effectieve en snelle werking om de zichtbare tekenen van de gecombineerde en vette huid te verminderen: grove poriën, mee-eters, vlekken, onvolkomenheden, oneffen huid textuur en een doffe teint.
Jeunesse

Jeunesse

Jeunesse

RÉPONSE JEUNESSE is een preventieve anti-aging huidverzorgingslijn die helpt de verschijningen van rimpels en fijne lijntjes te voorkomen en de jeugdigheid van de huid te behouden.
Soleil

Soleil

Soleil

RÉPONSE SOLEIL bevat zonbeschermingsproducten voor zowel het gezicht als het lichaam. De zonnebrandcrème producten beschermt het huidoppervlak tegen zonne-verbranding en vroegtijdige huidveroudering . Het bruiningsproces wordt gelijkmatig opgebouwd. De aftersun biedt verkoeling, kalmeert, hydrateert en herstelt de huid na het zonnen.
Homme

Homme

Homme

RÉPONSE HOMME is de huidverzorgingslijn voor de man. De lijn bevat verzorgingsproducten voor de reiniging, het scheren, verzorging en het lichaam. De verzorgingsproducten zorgen voor hydratatie, bescherming, herstel en geeft energie.